Közlemény PDF   E-mail

Tisztelt Partnereink!

 

A Biztosítási Oktatási Intézet Fejlesztési Alapítvány Szakközépiskola 2015. július 1.-jétől - saját szakmai tevékenységére vonatkozó fejlesztési koncepciójának elemeként - biztosításközvetítői és pénzügyi szolgáltatás közvetítői hatósági képzéseket és vizsgáztatást nem végez.

A BOI ezen hatósági képzések esetén a Sokmegoldás.hu Kft-t ajánlja.

A Sokmegoldás.hu az ország egész területén elérhető rugalmas és hatékony képzési rendszert biztosít, ennek keretében a  jövőben minden régióközpontban lehetőség nyílik a havi legalább egyszeri képzésre és vizsgára.

Erre garanciát jelent a Sokmegoldás.hu Kft. sok éves tapasztalata, elkötelezettsége, szakember gárdája és országos lefedettsége.

A BOI oktatás-szakmai tapasztalataival segíti a Sokmegoldás.hu – t, ennek megfelelően a BOI partnerei részére a hatósági vizsga szervezését továbbra is Nyíriné Benedek Erzsébet látja el.

A BOI a jövőben a szakma államilag elismert, magasabb szintű képzéseit végzi, úgy, mint a Biztosítási Tanácsadó és a Pénzügyi termékértékesítő szakképesítések, mind iskolarendszeren belüli mind pedig iskolarendszeren kívül (felnőttképzés) keretében.

Az együttműködésről a két fél a Biztosítási Szemlében, vagy más szakmai újságban lehetőség szerint közleményt jelentet meg.


BOI és a Sokmegoldás.hu csapata